PROFIL TVRTKE

RI-MA GRUPA je nastala kao rezultat širenja obrta osnovanog 1999. godine nakon što je osnivač obrta Anto Tunjić proveo 25 godina u građevinskoj industriji. Njegovo radno iskustvo skupljeno kroz projekte u inozemstvu i u Hrvatskoj, uspješno je primjenjivano 17 godina. Antin sin Ivan pridružio se ocu nakon završetka fakulteta te dao novi zamah proširenjem opsega poslovanja. Daljnji korak je napravljen pokretanjem RI-MA GRUPE početkom rada na švedskom tržištu.

Odluka za širenje poslovanja na inozemno tržište došla je nakon ojačanja pozicije na domaćem tržištu i osiguranjem sigurnog rasta sa stalnim priljevom kapitala potpisivanjem ugovora sa 3 najveća muzeja u Hrvatskoj. Kao logičan korak Ivanovog rada u internacionalnoj firmi na poziciji voditelja projekta, rođena je ideja otvaranja švedske podružnice. Ivanova bivša radna pozicija kao voditelja projekta garantira uspješnu suradnju te prilagodbu i uspješnu realizaciju svakog projektnog zadatka.

MISIJA

Želimo biti lideri na tržištu u izvedbi radova na rekonstrukciji, sanaciji i renoviranju svih vrsta objekata te izgradnji novih poslovnih i stambenih objekata u Republici Hrvatskoj. Sa sigurnošću možemo potvrditi da će domaći i strani Investitori u nama pronaći pouzdanog partnera.

VIZIJA

Stvoriti mladi tim stručnjaka koji je spreman izvršiti svaki projektni zadatak koji se stavi pred njega na uzajamno zadovoljstvo svih interesnih sudionika u projektnom zadatku.

PRIMARNI CILJ

Naš primarni cilj je:

  1. zadovoljstvo Investitora kvalitetom izvedbe pojedinih i cjelokupnih radova u svakom pogledu,
  2. omogućiti Investitorima da odabirom naše grupe za poslovnog partnera, osiguraju život i rad u okruženju koje su željeli. 

Želja da ispunimo ciljeve naše grupe je upravo ono što nas pokreće svih ovih godina. Cilj grupe RI-MA je stručno obavljen posao uz postavljanje najviših standarda pridržavajući se rokova i ugovorenih obveza.

DJELATNOSTI

1. renoviranje,

2. energetska obnova pročelja,

3. popravci fasade,

4. sanacije unutrašnjih i vanjskih prostora izloženih utjecaju vlage,

5. adaptacije,

6. rekonstrukcija, rekonstrukcija međukatnih drvenih stropnih ploča,

7. novogradnja,

8. vođenje i upravljanje projektom.